Δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών (3/7/2018)

Η Κοινότητα και το Θ.Ο.Ι. Φιλιάς απευθύνουν θερμή παράκληση προς τους συγχωριανούς, συντοπίτες και φίλους να συμμετάσχουν και στηρίξουν την προγραμματισμένη δειγματοληψία προς τον σκοπό εξεύρεσης συμβατού δότη μυελού των οστών για τον συγχωριανό μας Σταύρο Σολωμού Χρίστου (Μίκη).

Η δειγματοληψία για εξεύρεση συμβατού δότη διοργανώνεται από την Κοινότητα Φιλιάς και το Θ.Ο.Ι. Φιλιάς, σε συνεργασία με την οικογένειά του, την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στο προσωρινό οίκημα του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς (Σ.Ε.Κ. Ανθούπολης), οδός Αθηνών, αρ. 4, 2350 Ανθούπολη. Η δειγματοληψία θα γίνεται μέσω στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) και σ’ αυτή μπορούν να μετέχουν άτομα 18 μέχρι 45 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές, παρακαλούμε να επικοινωνείτε στα τηλ. 99331075, 99465631.

Ο Σταύρος Χρίστου, γνωστός στους ποδοσφαιρόφιλους ως Σταυρής, διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Θ.Ο.Ι. Φιλιάς, του Διγενή Μόρφου και της ΑΕΛ Λεμεσού, δίνοντας αρκετές μάχες στα γήπεδα. Σήμερα δίνει, ίσως, την μεγαλύτερη μάχη στα γήπεδα της ζωής, καθώς πρόσφατα διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για την εξεύρεση άμεσα συμβατού δότη μυελού των οστών.

Σας περιμένουμε. Λίγα μόνο λεπτά ανθρωπιάς μπορεί να δώσουν ζωή στον Σταύρο.