Αγαπητοί συμπατριώτες

Φίλες και Φίλοι

Εκ μέρους της Ένωσης Κατεχομένων Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας (ΕΚΚΕΛ) σας καλωσορίζω και επίσημα στο δικό μας ιστοχώρο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΚΕΛ, μέσα στα πλαίσια εκσυγχρονισμού του, έχει αποφασίσει να προωθήσει τη δημιουργία ιστοσελίδας με πληροφορίες για τη δράση της ΕΚΚΕΛ ως επίσης και των τριανταεννέα (39) μελών Κατεχόμενων Κοινοτήτων, έτσι ώστε να έχει ο καθένας ελεύθερη πρόσβαση για συλλογή στοιχείων και συνεχούς ενημέρωσης.

Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους χρήστες του κυβερνοχώρου για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΚΚΕΛ και κατ’ επέκταση όλες οι κατεχόμενες Κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας. Θέλουμε να προβάλουμε τις δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες που βιώνουμε αγόγγυστα όλοι μας από το 1974 λόγω της τουρκικής εισβολής, αλλά και ταυτόχρονα θέλουμε να φέρει κοντά όλους τους πρόσφυγες-εκτοπισμένους συμπατριώτες μας, σκοπεύοντας έτσι μ΄ αυτό τον τρόπο να κρατήσει άσβεστη τη φλόγα του αγώνα για επιστροφή στα πολυαγαπημένα μας χωριά.

Μέσα από τις σελίδες αυτές μπορείτε να ενημερώνεστε για το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΚΕΛ αλλά και όλων των Κατεχόμενων Κοινοτήτων της επαρχίας Λευκωσίας, καθώς και τις δραστηριότητες που αναλαμβάνονται σε συνεργασία με άλλους Φορείς και Οργανισμούς.
Ταυτόχρονα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες δράσεις, εκδηλώσεις και άλλες σχετικές πληροφορίες που θα αναρτώνται.

Με την ευκαιρία αυτή επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου καθώς και τη συμπαράστασή μου σε όλα τα Μέλη της Ένωσης Κατεχομένων Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας και να ευχηθώ όπως σύντομα να επιστρέψουμε ελεύθεροι πίσω στη γη που μας γέννησε στη γη που μας καρτερεί.

Είμαστε ανοιχτοί σε όλους εσάς για οποιαδήποτε σχόλια, ανακοινώσεις και εισηγήσεις σας. Τα στοιχεία επικοινωνίας μας θα τα βρείτε στην αρχική μας σελίδα.

Δρ. Ελευθέριος Αντωνίου

Πρόεδρος
Διοικητικού Συμβουλίου
Ένωσης Κατεχομένων Κοινοτήτων Επαρχίας Λευκωσίας